Φιλοξενία 0
Φιλοξενία 1
Φιλοξενία 2
Φιλοξενία 3
Φιλοξενία 4
Φιλοξενία 5
Φιλοξενία 6
Φιλοξενία 7
Φιλοξενία 8
Φιλοξενία 9

Φιλοξενία

Χτισμένο στο πιο ψηλό και επιβλητικό σημείο της Αξού, στην καρδιά της Κρήτης, το Ρέθυμνο, απέναντι από την Αρχαία Μινωική πόλη της Οάξου, στέκει το σπιτικό μας, το Αρχοντικό Μανιάς, πάντα ανοιχτό στους επισκέπτες, πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί σαν μέλη της οικογένειάς μας.

Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, σε μία καταπράσινη κοιλάδα με σπάνια φυσική ομορφιά και με θέα που κόβει την ανάσα, οι καλεσμένοι μας χαίρονται τη ζεστασιά και τη φροντίδα της οικογένειας Μανιά, γνωρίζοντας την αυθεντική Κρητική φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας.

Ελάτε να γίνετε ένα με την οικογένειά μας, να σας ξεναγήσουμε στο κτήμα μας, να μαγειρέψουμε μαζί, να ζυμώσουμε, να τυροκομίσουμε, να ψήσουμε το αντικριστό και να «καζανέψουμε» τη ρακή, υπό τις μελωδίες της λύρας και του μαντολίνου*.

Γευθείτε μαζί μας, υπό τη μυρωδιά του ξυλόφουρνου, τη νοστιμιά της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας στο Υπερώον, το εστιατόριο καφέ του Αρχοντικού Μανιάς, όπου ένα πλούσιο σπιτικό τραπέζι είναι πάντα στρωμένο με αγάπη και φροντίδα για εσάς.

Και όταν βραδιάσει, αποσυρθείτε στην κατοικία της επιλογής σας στον Ξενώνα Υάκινθο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αισθητική ενός παραδοσιακού χώρου με τις ανέσεις του σπιτιού σας, στην αγκαλιά της φύσης.

«Η αγάπη για αυτό που δημιουργούμε…

Ο σεβασμός σε  αυτόν που φιλοξενούμε…

Η εμπειρία που καθημερινά αποκτούμε…

Εγγύηση για μια διαμονή σαν στο σπίτι σας»

*Ανάλογα με την εποχή και κατόπιν συνεννόησης.